roxychick's: to whine & be frank. almost.

Monday, March 26, 2012

eh, dah bulan tiga...

maaf semua. bukan tak nak update. tapi masa tak mengizinkan. blog roll yang ada kat sebelah kanan ni pon jarang dah gua click. tak tau la nak cakap. sama ada gua akan terus-terusan blame masa atau gua sendiri yang dah kekeringan idea untuk update apa-apa walaupon banyak benda nak cerita.

tadi gua baca blog susudalambotol. dia rajin feed kat fb wall dia kalau dia dah update blog dia. so, korang pegilah visit her blog. tak rugi dengan santapan minda yang dia sediakan tu. cewah.

dia ni, sama ada dia tulis mengenai experience orang lain atau pon maybe experience dia sendiri (kalau experience sendiri, gua yakin itu past experience dia!) apa yang dia tulis tu kadang memang menyentuh hati. sebab kadang-kadang tu, adalah sikit-sikit (tak pon sipi-sipi) tempias dia kat gua. betul. menyentuh kalbu paling dalam haha!

kebenaran memang sakit. tapi kita kena pandai jaga, kawal dan rawat kalau perlu.

terima kasih hidd for your well-written entries. gua teringin nak tulis macam lu, tapi otak gua dah berkarat, berkerak semua ada. tunggulah bila emosi gua dah pulih sikit.

macamlah bila emosi dah pulih gua rajin sangat nak lap habuk kat blog ni. kan.

hi peeps! yes. i'm still very much alive. cuma emosi dah macam roller coaster ride dah.

say whaaaat...?
emosi sebab pregnant?
ala. how i wish i could use that as an excuse of this emotional comeback...

ciao bella!

p/s: gambar kat bawah ni kerja si zaes la ni. masa tu dia tengah bosan di hari minggu sebab mommey was busy doing laundry while daddy was out working. kesian anak zaman moden ni. haha!

Labels:

1 Comments:

At 3:22 PM , Blogger azyze said...

yeah babe, mengapakah kamu emosi?

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home