roxychick's: to whine & be frank. almost.

Friday, May 21, 2010

happy birthday azyze!

yesterday was her birthday but she took leave to have girlies day out with her sisters. so, tadi, we, the office makciks clan, celebrated her birthday @ kokopelli during lunch.

mestilah best! tapi birthday girl makan lite-lite je..
takpelah.. sopan budak ni. hehe..

here are some piccies:
(atau dalam erti kata lain, update jangan tak update!)

eh, wait! sebelom tu, baca doa makan dulu...

video
that was mister mama's voice, she scolded me sebab the camera ada flash.
dia takut mata zaes nanti rosak sebab tengok flash tu lama-lama...

tapi i takde dalam gambar sebab sibuk ambik gambar orang lain and teruja tengok my feveret drink, traffic(rm8.90) dalam tall glass. sebelom ni gelas dia pendek tapi gemok, so memang rasa macam tak habis-habis air tu.. tapi dah tukar rupa pon, perasaan tak habis-habis tu masih ada.. yay!

member of the office makciks clan, kak L with the birthday girl yang anonymous.. hehe.. (macam penjenayah la pulak kena pixelate kan muka.. lol)

another office makciks clan, kak N & kak R.

kak W enjoying traffic.
(jangan marah sebab i terpaksa declare kita office makciks clan.. hehe)


ni lah meal ordered by besday girl. beef soup noodles (rm10.90)
lebih sedap dari the one yang kat secret recipe! seriously!!

makanan diet versi kak N, potato skin with beef and cheese (rm 12.90)

cantonese yee mee (rm10.90) ordered by kak R. portion besar gila! sedap jugak!

french fries (rm6.90)...

... and chicken rissoles with sambal tomato (rm9.90) as side orders! yummeh!

l to r: fly me to the moon ordered by cik jiran sebelah, leaving on a jet plane kak N punya and come fly with me kak R punya. these mocktails berharga rm7.90 each.

caesar salad with roasted chic (rm20.90) ordered by kak L.

mine, the usual linguine seafood aglio olio (rm20.90)
lepas tu mata mula merah, tekak dan telinga tiba-tiba gatal. owh, i lupa i ni penghidap sinusitis yang chronic. bagus sangat la tu kan...

and kak W order her usual food too, beehoon hailam at rm10.90! pon best!

all wiped out!

huh! lepas tu termengah-mengah kat ofis. rasa nak tido pon ada ni, tu yang cepat-cepat update untuk segarkan mata... hmph. segar sangat laa..

once again, happy 28th (umur tak rahsia kan? :p) birthday babe! semoga apa yang dihajati akan tercapai tahun ini.. eh.. salah satu dah tercapai kan?

*hahahaha.. ok. ok.. ini lawak dalaman.
sorry babe! no hard feeling k? love ya!
*

5 Comments:

At 9:24 AM , Blogger baybe foxx said...

Aiyohhhh.. Reading your entry this early morning makes me hungry babe! Perghhhhh.. Bilo la den nak jejak kokopelli niiii....

 
At 9:28 AM , Blogger baybe foxx said...

Eh eh lupo lak.. Eppy birthday to azyze!!

 
At 9:37 AM , Blogger roxychick said...

hahhaha.. silalah menjejaki kokopelli! sure tak menyesal esp with the drinks! btw, maybe bole consider for our next buka puasa gathering kan..?

tp hari isnin dorang tutup.

 
At 12:35 PM , Blogger azyze said...

babyfoxx:
thanks for the wish :)

rox:
tak cukup pixellate lah gambaq i tu heheeh :
thanks for the shoultout babe. gua buakn tanak makan banyak2, gua faham gji tak masuk lagi. korang semua ade susu anak lah, yuran anak skolah lah... i paham, walaupun i cuma terima lamaran je hehhee

 
At 12:46 PM , Blogger roxychick said...

hahaha! bongok la lu els!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home