roxychick's: to whine & be frank. almost.

Friday, January 07, 2011

maybe because i'm just like that...

terlalu banyak tebu yang gua tanam kat tepi bibir ni. tempting je tengok tebu-tebu tu semua kan? tapi tak satu pon yang berjaya diperah buat air untuk dihidangkan kat lu orang semua.

* fuh! ayat tak boleh blah*

ok, sila marah.

*marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah marah*

minta maaf. boleh? :)

apa-apa pon, let's recap apa yang gua janjikan tu.

gambar sambutan anniversary?
ada, tapi kat rumah. *kantoi tengah berblog di ofis*
it was a memorable one. hubby brought us (zaes & i) to meatworks@solaris mont kiara for dinner. sepatutnya makan kat chocolat tapi bila sampai sana, tempat tu dah bungkus rupanya. and surprise yang dia buat: he hired his photographer niece to shoot us from afar a la paparazzi.

lol

i've heard so much about meatworks, tapi bila dah pergi sana, nothing much to talk about. cuma ketika melihat ketulan sirloins, ribs and what not at their butchery je yang bisa membuatkan incek hubby b turned on. dia ada fresh meat fetish. haha. other than that, i'd rather pegi makan kat chili's. *terus pegi kat fb to unlike meatworks... ok. done!*

gambar sambutan harijadi ke 31?
nah. amik seketul. eh 2 ketul.

susah tau nak ajak gua posing gedik camni dengan incek hubby b. ada lagi gambar gedik, tapi gua sendiri tak sanggup nak tengok, apatah lagi nak post kat sini. 3 1 kata jari-jari gua yang kontot-kontot tu. oh, t-shirt and jeans yang gua pakai ni adalah birthday present. terus pakai dan dan tuu jugak. lol! thanks to cousin miya and my sis#1's family, respectively.

and this... birthday present from incek hubby b. yang pink menyala tu la, not the blue one (agak-agakla sket) terus test drive masa tu jugak. fuhh! dah lama betul tak naik basikal! but i'm loving it. selalu semat dalam minda, every weekend nak berbasikal pagi-pagi sebelum memulakan hari. dan selalu jugak benda tu terjadi, tapi dalam mimpi je lah... fret not pinkie! esok gua akan menggigihkan diri bawak lu round satu taman! *psiko*

incek hubby b organised a bbq session that evening, attended by close friends and family members. thanks so much incek hubby b! :) to all who came, million thanks!

hidung aset kompeni?
ni kena hold dulu. tak boleh cerita lagi.

hmm.. ada lagi tak tebu-tebu yang belum diperah? er.. kalau ada pon, boleh tak buat-buat lupa? haha..

anyway, 2010 has been just ok ok la for me. lots of things happened but as usual, i have to take it positively dan akan cuba untuk lebih lepak and relax for 2011. dah hampir seminggu masuk 2011 ni, masih terlalu awal nak predict apa-apa tapi gua harap 2011 akan membawa sinar yang lebih terang lagi untuk gua and family, sama ada dalam kehidupan, career path, health and so forth.

may Allah bless us all, insyaAllah *menadah tangan tanda syukur*

hey 2011, here i come!

Labels:

7 Comments:

At 3:16 PM , Blogger misz beauty said...

may Allah bless your family roxychick ;-)

 
At 3:22 PM , Blogger roxychick said...

terima kasih miszbeauty.
:)

 
At 4:08 PM , Anonymous bai said...

yo yo wassuppp!!! :D

 
At 5:26 PM , Blogger roxychick said...

watsup watsup!
heh.
ada. gua hidup lagi.. :p

 
At 12:13 PM , Blogger Marvic said...

besday tp sambutan sampai berkali aktiviti nya..mmg artis la..hahaha

 
At 10:42 AM , Blogger roxychick said...

hey budak kk (hehe)
itu 2 in 1 laa.. besday and anniversary fall on the same month, dekat2 lak tu.. nak buek camno bahh..? hehe :p

 
At 9:43 AM , Blogger Marvic said...

and i loike tau mcm itu sambutannya...

tp kali ni besday budak kk (ahaks!!!..gelaran baru plak)..kena sambut sorg2, V-day pon sorg2..CNY je sambut berdua...nak pakai cheongsam la..hahaha

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home