roxychick's: to whine & be frank. almost.

Thursday, January 28, 2010

iPad? lelaki mana boleh pakai Pad...

he's done it again!

lepas satu-satu benda dia keluarkan. buat gua sakit hati je weh.

tak sempat nak own yang satu ni, dia introduce yang satu tu pulak. lepas tu yang sinun pulak. gua tertekan babe! gua tertekan! lu memang la dol...

ah! korang tengok je lah kat bawah ni. pictures speak louder than crappy lengthy paragraphs.

i want one too! tapi.. apakah...? uhuhuuu..

apple ipad oh apple ipad. abang steve oh abang steve... ~sigh~










kau memang !@#$%^&* abang steve!

for more infos sebab gua malas nak meroyan lebih-lebih, click here and here.
(pics were nicked from here)

just forget about its pros and cons yah sebab whatever gadgets came from this bloody jobs selalunya akan buat orang impress macam nak mati dulu and went ooohhh and aaahhhh.

oh yes, gua tiba-tiba menyampah pulak kat lalats yang cakap ipad tu tak best la apa laa... nanti-nanti kan tengok la.. bila dah ada kat sini esok, lalats ni la yang paling sibuk nak beli! sama dengan iphone dulu.. beriya condemn gila khinzir *ha sopan sikit* iphone tak best la, mengarut la apa la.. tengok-tengok dorang la yang paling terhegeh-hegeh beli. huh bunyi macam bengang campur jealous but that's the truth!

Labels: ,

7 Comments:

At 6:11 PM , Blogger MSS said...

ipad ni memang tak boleh masuk dalam poket la, nanti org ingat apa pulak dalam poket seluar..very boxy...

you dont even want to see someone putting it next to thier ears thinking it's an iphone..

rubbish..

 
At 6:33 PM , Blogger roxychick said...

ahahaha...

kalau ada tu memang tahap berlagak gila tu..

 
At 8:26 PM , Blogger baybe foxx said...

apple mmg best!

tapi ipad ni kurang minat sket aaa..

baik bli mac book + iphone

heh.

 
At 9:02 AM , Blogger roxychick said...

yela.. comes to think of it, memang betul.. aku pon tgh tunggu time je nak beli macbook.

if dah terlampau banyak duit sangat maybe boleh la kot.. haha.. (which isn't going to happen..)

 
At 9:29 AM , Blogger baizurah abdullah said...

i pun suke..tapi i still preffer macbook..

 
At 9:44 AM , Blogger roxychick said...

ye la. ye la! jangan provoke! nanti stress!! lol

 
At 12:11 PM , Blogger Marvic said...

mcm best and aku nakkkkkkkk gakkkkkkkkkkkk.....

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home