roxychick's: to whine & be frank. almost.

Tuesday, October 19, 2010

❤ mola mola mola ❤

masih lagi mengenai makeup. vanity mode on.
*banyak la lu punya vanity mode..*

by the way pembaca yang budiman, just to let you know that i've officially launched my makeup service as we're speaking. yes, i'm offering you bride-to-bes my makeup service professionally.

i'm still undecided (on the name and what not) about setting up my own weblog, so incek b dengan rela hati telah meletakkan satu link di website dia which is this one here. yes, i am mola.

*kalau boleh taknak campur roxychick's dengan my makeup service.. heh lupa daratan ke hape?*

please head over to mola to see my portfolio. oh, jika anda bukan bakal pengantin sekalipun, but need makeup service for your annual dinner ke, for that special anniversary dinner ke, reunion ke, nak suruh mekap untuk pre-wedding portraiture ke, anything yang got to do with makeup, i'm here at your service! hehe..

my tool box. i shall reveal what's inside this pink box soon.
*yes. yes. i know i promise you bout this ages ago.. sabar ye.. heh.*


*for the time being, i only offer makeup service. i don't have accessories such as veils, tiaras, baju pengantin etc etc BUT should you still need my help to look for you those things, i can give you contacts to them bridal boutiques. ok? :) *

for more inquiry, please email me:
mua.mola@gmail.com


Labels: , ,

8 Comments:

At 4:33 PM , Blogger Marvic said...

hehehe..Mola...cantek nama

 
At 4:37 PM , Blogger roxychick said...

ada maksud disebalik nama tu.. nanti i reveal la wokeh? :p

 
At 8:24 PM , Blogger Cik Puan Muda Stress said...

hahahha.
itu dia puan guru dah terpanggil nak reveal kotak hikmat .. yahooo !!

*bow down*i am not worthy*bow down*

heh

 
At 8:58 AM , Blogger roxychick said...

cpms,
ye la sangat.... :p

 
At 6:44 PM , Blogger azyze said...

"Saya telah menggunakan khidmat MOLA dan ianya sungguh mengkagumkan! Semua oang memuji mekap saya, dan tidur saya nyenyak tanpa sebarang dengkuran. Selain itu, tekanan darah saya juga sudah kembali normal. TErima kasih MOLA!"

 
At 8:55 AM , Blogger roxychick said...

els,
terima kasih la bagi testimonial. dah macam iklan smart shoppe la pulak.. hahahaha...

 
At 10:20 AM , Blogger Marvic said...

bila nak reveal nama mola tu,,ke nak buat contest utk teka nama mola?..hehehe

 
At 10:59 AM , Blogger roxychick said...

maria,
alamak. aku ni kan suka janji byk benda.. masa babe! masa takde... uhuhuhu..

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home