roxychick's: to whine & be frank. almost.

Wednesday, January 26, 2011

eliana raffali, jangannnnnnnn...!!!

bila sudah diiktiraf, maka bersedialah untuk dicerca.
bila sudah diiktiraf, maka bersedialah untuk bertungkus lumus berlipat ganda.
bila sudah diiktiraf, maka bersedialah untuk menerima apa sahaja yang disogokkan ke muka.

hey, jangan banyak bunyi boleh? err...

alhamdulillah ya Allah.
sesungguhnya Engkau berikanlah kekuatan buatku, untuk terus menyumbang kudratku selagi termampu. i'm forever thankful for everything that You have bestowed upon me.

semoga hari-hari mendatang bisa membawa perkhabaran gembira tanpa henti walau sekelumit.

dan terima kasih juga buat kamu, kamu dan kamu yang banyak memberi sokongan dan membantu aku untuk melepasi segala halangan dan rintagan yang adakalanya perit untuk diatasi. walaupun terbit perasaan i-don't-deserved-it tapi dengan kehendakMu, aku menerima seadanya dan akan terus berusaha untuk menjadi yang lebih baik walau tidak yang terbaik.

sudah-sudah la jiwang tu... :p

love ya my babes! be it kat ofis dan kat rumah! :)
(tapi bukan yang nama hassan kat dalam gambar tu yeh..)

p/s: jangan pelik sebab subjek dan pengisian entry ni memang tak seiring. hanya orang yang paham je akan paham... muahahaha..

Labels:

3 Comments:

At 9:27 AM , Blogger misz beauty said...

heheh.... nih iphone 4 ke acik?? ;-) anyway update blog nih guna iphone ke?? if guna iphone acik guna apps ape ye blogging bley taruk pict?? blogme tu lambat sangat la... =(

 
At 7:59 AM , Blogger azyze said...

apa barang hassan...
gua lebih prefer

hussseeeennnn
hussseeeennnn

 
At 8:58 AM , Blogger roxychick said...

miszb,
this entry was published from my mac. not from iphone sebab i pon tak download any blogging app lagi. macam tak kuasa la nak ada byk2 app kat phone tu.. hehe..

azyze,
eleh. husseeennnnn konon. ko nak usop kan sebenarnya?

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home