roxychick's: to whine & be frank. almost.

Friday, January 29, 2010

gua tempurung lutut.

dua tiga menjak ni, ada je lu nak sakitkan hati gua kan?
apa masalah lu dengan gua?

come on la.. gua tau la kita kawan dah lama tapi lu tak terpikir ke apa yang lu cakap kat gua tu ok ke tak ok? yang lu sentap lebih kenapa? adatlah tu, manusia ni kan hidupnya tak sempurna. takkan lah gua nak pikirkan lu all the time? apa? lu ingat gua takde keja lain ke? gua pon ada life ok. gua pon ada gua punya set of problem. serious gua tak tau apa masalah lu nak perli-perli gua camtu...

please la.. enough of the sarcasm. lu ingat lu nak gurau camtu gua amik je apa yang lu cakap la? gurau ada had weh. jangan nanti gua sampai satu tahap gua langsung delete lu dari life gua.

happy friday everyone.

sorry but i've got serious friendship issues now.

later bebeh.

5 Comments:

At 1:00 PM , Blogger yaty said...

salam...

muhara...anak aunty ke 2?if yes,nak kena dia tu....hope not!

 
At 4:14 PM , Blogger roxychick said...

slm auntie yaty...
astaghfirullah... takdelaaa.. not even her! bukan bukan bukan!!!

kalau dia, mmg dah lama mengadu kat auntie.. hehehe..

takdelah auntie, adalah a friend ni yg lately suka je nak sakitkan hati muharra..

anyway, dgn anak auntie tu, if tak puas hati, kitorg ckp terus terang je. takde selindung2.. we know each other very well.

jgn risau ye auntie.. :)

 
At 8:15 PM , Blogger yaty said...

fuh...lega aunty...hehehe...baru bolih senyum,kalu tak duk risau je,cos' bila aunty baca mcm old old friend je...tu yg aunty very suspicious.

oklah,kalu ada pe2 dgn anak aunty tu,jgnlah segan2 bagitau..:-D

 
At 8:54 AM , Blogger roxychick said...

auntie,
memang an old friend tp definitely not elly (or intan or anybody from school)! :)

 
At 11:14 PM , Blogger baybe foxx said...

aku ker beb??????????

*lawak bodoh*

wahhh..sudah pandai ngamok *ehem* dlm blog.. best kan luahkan tak puasa hati dlm ni... sbb pas dah luah, takkan ada apa yg jadi... kotttttt??? =P

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home