roxychick's: to whine & be frank. almost.

Friday, March 19, 2010

entry untuk si pemakan kuey teow tegar.

eh, kejap...
gambar ni khas untuk cik jiran sebelah.
enjoy!
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


cencaru sumbat dengan pak choy oyster bertauhu.
tapi kena makan dengan nasi la babe! baru smackelicious!

Labels:

2 Comments:

At 10:04 AM , Blogger azyze said...

kurang asam, lu tunggu! masuk 31 Mac ni lu kena tahan je tengok gua belasah nasi lemak di pagi hari, bubur di tengahari dan sebarang masakan nasi di malam hari. awasssssssss!

*emo pakai kain batik kemban*

 
At 10:10 AM , Blogger roxychick said...

haa.. tak sabar jugak nak tgk tu..
sbb by the time 3rd meal, both your palms dah mula berpeluh2 jantan, pastu muka cuak macam nak muntah.. hehehehe.. selamat! :p

jgn marah haaa...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home