roxychick's: to whine & be frank. almost.

Tuesday, March 10, 2009

hey kitty.. kitty...

remember the limited edition hello kitty-m.a.c collabro i was whining about, hundreds of thousands of winks ago? heh. presenting...

*i reckon that this entry might provoke someone's inner emotion so i shall make this a quick one and it'll end just before you know it.. ok. that part mungkin tak benar.*

anyway gurlies, coincidently i was on leave masa dapat sms from m.a.c about their new arrivals (the launching was on wednesday, only for the pros & celebs, khamis dah open to public) so, tanpa berlengah lagi, i went about and checked out the hello kitty collection with my ma and zaes on tow. itu pon masa pegi dah almost 3, rite after our lunch with b kat ikan bakar incek fend (pronounce as fendi sebenarnya) kat kj yang sedap gila, sampai sekarang pon kalau burp, bole rasa keenakannya.. muahahaha! ok. ok. back to the topic.

the moment i entered mid valley, i can see tis whole gigantic black display kat tengah2 concourse area tu, as always, m.a.c signature look and i must say, they did pretty well with this one sebab hello kitty nye outline drawing and the black-pink-white balloons tu sangatlah cute ok! i'm not a fan of hello kitty tapi, being a person yang naturally involved in displays, graphics and what not, suddenly la i'm a fan kan.. haha!

the entrance to the display area.

another side of the entrance.

the kodak corner...

the balloons yang dorang akan bagi during Q&As session, of which yang dorang hanya buat during the weekend. macamla rajin nak pegi balik kan?

masa tu, terus approached one of the makeup artist and asked her about the hello kitty items and to my dismay, banyak yang dah habis.. (tapi eyeshadow palettes macam banyak lagi but i dont need eyeshadows sebab yang ada ni pon tak terpakai..) luckily masa tanya tu, the limited edition brush set tu tinggal last set je (itupon ada orang reserved tapi tak jadi nak beli!) apa lagi... *please fill in the blank. tq.*

and since to get the tote bag (the one in the first picture) tu you have to purchase rm350 and above and the brush set was rm220 (for a set of 3 brushes and a brush holder), tiba-tiba la ada je benda lain yang i need to get (my eye cream and skin refined thingey pon dah almost nak habis), so dapatla tote bag tu.. so much so for a non-hello kitty fan eh?

isn't this lil thing the cutest? this pic was captured from m.a.c's website. nanti la i'll do an entry dedicated to my whole m.a.c collection.. tengokla camne.. heh.

and since saya adalah seorang yang jujur dan tak pandai nak sorok-sorok, dengan baik hatinya saya telah memberitahu incek suami tentang pembelian saya pada hari itu, dengan harapan bahawa kejujuran adalah polisi insurans yang terbaik sekali (wtf honesty is the best policy) akan tetapi, incek suami telah dengan serta merta menghentikan segala bentuk komunikasi dengan saya pada hari tersebut (read: silent treatment) dan seterusnya membuatkan saya rasa bersalah gila lah...


zaes: i told you already la mommey....

haih. lagi.

Labels: , , ,


Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home